Adatvédelem

ADATVÉDELEM, ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
 
Tájékoztatjuk, hogy Ön a weblapot személyes adat megadása nélkül meglátogathatja. A weblap vagy bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat!
A weblap használata során a margaretamotel.hu (továbbiakban üzemeltető) tudomására jutott személyes adatok kezelésére az információs önrendelkezési jogról és az információ szabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései vonatkoznak.

Amennyiben Ön bármely személyes adatát a honlapon megadja, vagy a weblapon feltüntetett e-mail címre elküldi, azzal hozzájárulását adja, hogy személyes adatait az üzemeltető, mint adatkezelő kezelje. Az adatszolgáltatás önkéntes.

Az üzemeltető mindazon természetes személyek személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, akik a fentiek értelmében személyes adatot adtak meg az üzemeltető részére, és gondoskodik az adatok biztonságáról, kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések érvényre juttatásához szükségesek. Személyes adatnak minősül az érintettel kapcsolatba hozható adat - különösen az érintett neve, azonosító jele, valamint egy vagy több fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző ismeret -, valamint az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés.

AZ üzemletető a tudomására jutott személyes adatok feldolgozása és kezelése során maradéktalanul betartja az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseit, és az interneten keresztül megadott valamennyi személyes adatot ugyanolyan biztonsági fokú védelemmel kezeli, mint az egyéb úton rendelkezésére bocsátott adatokat. Az üzemeltető a tudomására jutott személyes adatokat védi, különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés, továbbá az alkalmazott technika megváltozásából fakadó hozzáférhetetlenné válás ellen.

A név, e-mail cím, telefonszám, illetve település/irányítószám megadásával egyidejűleg Ön hozzájárul ahhoz, hogy az adatfeldolgozó a megadott e-mail címre, illetve telefonszámra az üzemeltető tevékenységével kapcsolatos információkat, valamint egyéb termékekről és szolgáltatásokról szóló tájékoztatókat küldjön, Önnel e-mailben vagy telefonon kapcsolatba lépjen, továbbá hozzájárul ahhoz, hogy az üzemeltető a megadott személyes adatokat kezelje. Kifejezett nyilatkozatával ilyen értesítés küldését kizárhatja az alábbi e-mail címen: info kukac margaretamotel.hu

Az Ön kérelmére az üzemeltető a személyes adatait helyesbíti, törli vagy zárolja, Önt megilleti a tiltakozás, illetve a bírósági jogérvényesítés joga, valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.) vizsgálatát is kezdeményezheti.

Az üzemeltető a telefonos és az elektronikus kommunikációt megszünteti, ha az ellen Ön tiltakozik vagy azt bármilyen módon kifogásolja.

A kapcsolat űrlap használatával Ön tudomásul veszi, és beleegyezését adja abba, hogy rögzítésre kerül a neve, e-mail címe, telefonszáma, települése/irányítószám adata, üzentének szövege, küldés ideje, az ÖN IP címe, az operációs rendszerének, illetve a böngészőjének technikai adatai, és a küldő oldal URL címe. Ezekből az információkból nem lehet pontosan beazonosítani Önt, így további személyes adata nem kerül a birtokunkba. Ezekre az adatokra a magasabb szintű ügyfélszolgálati támogatás biztosítása miatt van szükség.

Az ügyfélszolgálati chat használatával Ön tudomásul veszi, és beleegyezését adja abba, hogy rögzítésre kerül a beszélgetés kezdeti ideje, utolsó üzenetének ideje, a beszélgetés szövege, az ÖN IP címe, a beszélgetés indításának URL címe, illetve hoszt címe, amennyiben Ön felhasználó, akkor a felhasználó neve, és az operációs rendszerének, illetve a böngészőjének technikai adatai. Ezekből az információkból nem lehet pontosan beazonosítani Önt, így további személyes adata nem kerül a birtokunkba. Ezekre az adatokra a magasabb szintű ügyfélszolgálati támogatás biztosítása miatt van szükség.

Az adatok kezelője az üzemeltető (székhely: 7133 Fadd, Volent öböl 65.)

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-.
 
SÜTIK (COOKIE)

Az oldal használata közben a rendszer a felhasználó számítógépén úgynevezett sütiket helyezhet el. Ezek a sütik az oldal rendeltetésszerű működéséhez elengedhetetlenek. A sütik a felhasználó számítógépében semmilyen kárt nem okoznak, illetve az üzemeltetőnek semmilyen adatot nem küldenek a felhasználó internetezési szokásairól.
 

Kiemelt szolgáltatások

Állatbarát szálláshely

Állatbarát szálláshely

TOVÁBB

Horgászat

Horgászat

TOVÁBB

Kirándulás

Kirándulás

TOVÁBB

Medence

Medence

TOVÁBB
Kapcsolódjon ki a faddi Margaréta Motelben! Családbarát árakon, teljesen felszerelt szállás, és kényelmes faházak várják egész évben. Fadd-Dombori.

MARGARÉTA MOTEL BLOG

Szeretne többet tudni a motelről?

A kérdések és válaszok oldalon összegyűjtöttük azokat a fontosabb kérdéseket, amik segítségével pontosabb képet kaphat a Margaréta Motel-ről.

KIEMELT TÉMÁK

Gemenc

  • erdőjárás
  • erdei vasút
  • vadállatok

Borvidék

  • szekszárd
  • bikavér
  • pincék

Kalocsa

  • paprika
  • érseki palota
  • múzeum

Mohács

  • busójárás
  • csata
  • malom

Kapcsolat egy kattintással

  • Margaréta Motel
    7133 Fadd, Volent öböl 65.
  • Aki segíteni fog: Debreczeni Margit vagy Olasz Gyula
    Mobil: +36 30 946 8556, +36 30 372 4998
    Tel.: 06 74 506 108
  • info kukac margaretamotel.hu
    margaret kukac tolna.net
  • www.margaretamotel.hu

Az Ön települése/irányítószáma

Biztonsági kód: 15+3 összege